dissabte, 17 de novembre del 2012

Pastisset de Batata Japonesa (Ino-yokan)


Ingredients (6 persones):

· 2,5 kg de batata japonesa (si no en trobeu podeu fer servir boniatos).
· 400 g de sucre.
· 5 g de sal.

Preparació:
1. Pelar les batates, netejar-los amb compte i tallar-los en rodanxes d' 1-1,5 cm de grossor.         Cuinar-los al vapor fins que la carn estigui tova.

2. Aixafar-los amb una forquilla fins que hi hagi una pasta uniforme (calent es fa millor). Afegir-hi el sucre i la sal i barrejar bé. Deixar refredar sobre el taulell de la cuina.

3. Omplir el motllo -o els motlles, depen de com es vulgui servir- amb la massa y posar a refredar durant unes hores a la nevera.

4. Desmotllar, tallar i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada