Barrejar la farina d' arròs amb l' aigua bullint. Amassar una mica fins que quedi una massa uniforme.
Formar petites boletes d' uns 2cm de diametre (si es fan més grans no es cuinen bé per dins).
Posar abundant aigua en una olla. Quant bulli, posar totes les boletes. Cuinar durant 5 minuts.
Retirar del foc i escorrer bé.
Per preparar la salsa, es barregen tots els ingredients, excepte la maizena, en una cacerola petita. Es cuina a foc mitjà durant 10-15 minuts perquè redueixi una mica i es dissolgui el sucre. Retirar del foc, posar la maizena, remenar bé i tornar a posar al foc durant 2 minuts perquè la salsa s' espessi.
Enfilar les boletes en les broquetes de bambú, posant 3 o 4 boletes per broqueta.
Banyar el dango amb la salsa i presentar calent en un plat, es serveixen dues broquetes per persona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada