dissabte, 17 de novembre del 2012

Bescuit de Iogurt



Ingredients:
  • 1 iogur de llimona
  • 2 vasos del mateix iogurt de sucre
  • 1 i 1/2 vas del mateix iogurt de farina
  • 1 i 1/2 vas del mateix iogurt de maizena
  • 1/2 vas del mateix iogurt d' oli
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
  • Mermelada de taronja (opcional)
  • Virutes de xocolata de 70% de cacao (opcional)
  • Sucre glacé (opcional)
Preparació:
Es posen el iogurt, els 2 vasos de sucre, la farina, la maizena, l' oli, els ous i el llevat dins un bol i es treballen bé, fins que quedi una pasta ben fina. Es fica en un motlle un xic fondo i es fica al forn durant mitja hora (250º). Es punxa amb un escuradents i quant aquest surt net és senyal que el bescuit és cuit. Es deixa refredar i es treu del motlle.

Presentació (opcional):
Un cop tret del motllo es talla per la meitat, s' hi afegeix la mermelada i es tornen a juntar les dues parts del bescuit. A la superficie s' hi tira primer el sucre glacé i tot seguit les virutes de xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada