diumenge, 17 de març del 2013

Cuando intentas hacer Omuraisu

¿Que es l' Omuraisu? En terminos normales se define como tortilla rellena de arroz, un plato muy típico y "sabrsóng" de Japon. A mi me gusta definirlo como invento del demonio que cuesta un riñon, dos orejas y un nabo (la verdura, no pensem malament) prepararlo.
La cosa és que avui m ha agafat la deria de que tenia que fer-lo si o si (bé, en realitat ho tenia planejat desde feia temps), així que avui m he posat mans a l' obra... y me ha salido bastante pachucho.
La primera ha sigut una especie d' escultura abstracte on tota la meva rabia ha estat projectada cap al projecte de pollet (l' ou, vaja...) i l arros (al posar-hi massa) ha reventat la fina capa que era la truita. Per acabar-ho d adobar a l' hora de donar-li la volta tot l' interior ha sortit disparat cual obús infernal.
Mi primer intento (fallido) de Omuraisu
La segona ja ha anat més bé, principalment per que mon pare m ha ajudat. És el més aprop que he estat de fer-ne una com cal. Suposo que amb el temps i amb pràctica milloraré... (seguramente).

Esto es el resultadillo final. Como se puede apreciar el ketchup
està puesto con una delicadeza digna de un rei

Pos nada, otro dia en la genial (e interessante) vida de vuestro blogger favorito (seguríssimo) Marc.

1 comentari:

  1. Doncs bé, Marc, doncs bé, els nostres experiments a la cuina encara han estat pitjors (no sempre), jajaja. Quan dius que ho cuinaràs per nosaltres? ;)

    ResponElimina